Girls’ Legion

Girls’ Legion er et gaming-fællesskab for kvindelige gamere, der søger ligesindede at tale, skrive og spille med. Fællesskabet er lavet i samarbejde med Lenovo Danmark (med fokus på deres gaming-brand Lenovo Legion) for at nedbryde fordomme, italesætte de sexistiske problemer, der florerer i en den mandsdominerede gamingverden, og samle kvinder og piger om deres interesser for gaming.

For at udbrede budskabet og fællesskabet har vi lavet en brandfilm, der sætter fokus på initiativet, problemerne, og hvad Girls’ Legion kæmper for.

Girls’ Legion i runde tal

Under vores kampagneperiode og igennem hele konceptet har vi oplevet en enorm tilslutning til projektet, hvilket vidner om at der er et reelt problem i dette miljø og i disse fællesskaber. Efter lanceringen af Claim the Game og opskrivning til discord har Girls’ Legion oplevet en community growth på 7700%

Se mere om hele casen herunder.

Løsninger, formater og medier

Et community

på www.girlslegion.gg kan målgruppen melde sig ind i fællesskabet, finde ambassadører og læse lidt om projektet. Målgruppen kan melde sig ind i et fællesskabet på flere forskellige måder. Dette kan man ved at lave et gamer-card, melde sig ind i facebook-gruppen eller tilmelde sig discord.

Medier og formater

Kampagnen for Girls' Legion er udkommet som brandfilm, hjemmesider, musikfilm, SoMe content og via events og talks med vores Girls' Legion ambassadører i fokus.